🎉 Zarób 200 zł za każdego Gospodarza, którego nam przedstawisz.

Polityka Prywatności

Ostatnia aktualizacja: listopad 10, 2020


Viewnary, Inc. jest spółką zarejestrowaną w stanie Delaware pod adresem 600 N Broad St, Suite 5 #590, w mieście Middletown, kod pocztowy 19709, w Stanach Zjednoczonych ("Viewnary”, "my”).

Viewnary to platforma internetowa, która łączy, zarządza płatnościami i wypłatami między Gospodarzami, posiadającymi nieruchomości i obiekty z unikalnymi widokami lub panoramą, a Gośćmi korzystającymi z tych obiektów na określony czas, rezerwując atrakcje w postaci Viewingów ("Viewing").

Rejestrując się na Viewnary akceptujesz niniejszą Politykę Prywatności.


1. Kluczowe definicje

Podajemy listę powtarzających się definicji, które użyte w liczbie pojedynczej, mnogiej lub pisanej wielkimi literami mają następujące znaczenie.

"Filie”: firmy powiązane wspólną własnością lub kontrolą.

"Informacje zbiorcze”, "Dane zbiorcze": połączone informacje o wszystkich naszych Użytkownikach, określonych grupach Użytkowników lub kategoriach Użytkowników w zakresie, w jakim poszczególni Użytkownicy nie są identyfikowani ani nie istnieją do nich odniesienia.

"Administrator danych”: Viewnary, jako firma odpowiedzialna za wykorzystywanie i przetwarzanie danych osobowych.

"Dane osobowe”: dane i informacje o osobie, które są dostępne dla administratora danych. Informacje te są specyficzne dla każdego Użytkownika i dlatego mogą służyć do identyfikacji takich Użytkowników.

"Strony trzecie”: firmy lub osoby niepowiązane wspólną własnością, kontrolą, lub inne niepowiązane osoby.

"Viewing”: czas w którym Gość przebywa w miejscu Gospodarza, aby cieszyć się i korzystać z oferowanych przez Gospodarza usług.

"Użytkownik”: osoba, która pomyślnie zarejestrowała konto na Viewnary.

"Platforma": strona internetowa, aplikacja mobilna i usługi oferowane przez Viewnary.

"Gospodarz”: Użytkownik będący właścicielem miejsca i/lub zarządcą.

"Gość”: Użytkownik, który dokonuje rezerwacji miejsca/obiektu na Viewnary.

"Miejsce”, "Obiekt": nieruchomość będąca własnością i/lub zarządzana przez Gospodarza, dostępna na Viewnary.

2. Co zbiera Viewnary

2.1. Informacje, które podajesz.

Kiedy uzyskujesz dostęp do Viewnary, zbieramy, przechowujemy i przetwarzamy informacje, w tym dane podane przez Ciebie dane osobowe. Następuje to między innymi, wtedy gdy:

  • Przesyłasz formularze na platformie podczas rejestracji lub aktualizacji konta, w tym szczegóły dokumentu tożsamości i inne informacje weryfikacyjne;

  • Korzystasz z platformy do wyszukiwania lub rejestrowania miejsc, rezerwowania i płacenia za Viewing oraz innych podobnych interakcji z Użytkownikami i platformą;

  • Łączysz Twoje konto na Viewnary z kontem strony trzeciej, umożliwiając nam zbieranie danych osobowych, które podałeś stronie trzeciej w zakresie dozwolonym przez Twoje ustawienia na stronie trzeciej;

  • Kontaktujesz się i komunikujesz z Viewnary;

  • Udostępniasz informacje innemu Użytkownikowi.

2.2. Informacje gromadzone przez Viewnary.

Gromadzimy, przechowujemy i przetwarzamy informacje, w tym podane przez Ciebie dane osobowe. Obejmuje to między innymi:

2.2.1. Dane mobilne

Podczas korzystania z niektórych funkcji platformy:

i) Informacje ogólne, takie jak adres IP;

ii) Bardziej szczegółowe informacje, takie jak funkcje oparte na GPS. Jeśli nie chcesz, aby Twoja lokalizacja była śledzona, możesz wyłączyć GPS lub inne funkcje śledzenia lokalizacji na Twoim urządzeniu.

2.2.2. Dane dziennika elektronicznego

Informacje, które są automatycznie rejestrowane przez nasze serwery za każdym razem, gdy uzyskujesz dostęp do platformy lub korzystasz z niej, niezależnie od tego, czy byłeś lub jesteś zalogowany na Twoim koncie Viewnary, takie jak:

i) Adres IP;

ii) Datę i godzinę uzyskiwania dostępu do platformy lub korzystania z niej;

iii) Dane dotyczące sprzętu i oprogramowania z którego korzystasz;

iv) Historia Twojej nawigacji na podstawie plików cookie (skonsultuj sekcję 3.).

3. Pliki cookie ("ciasteczka") i inne technologie śledzenia

3.1. Używamy plików cookie i odpowiednich technologii, aby personalizować naszą stronę internetową, dostosowywać reklamy do użytkowników, mierzyć skuteczność reklam i zapewniać lepsze ogólne doświadczenie. Klikając OK lub włączając opcję w preferencjach dotyczących plików cookie, wyrażasz zgodę tak jak opisano w naszej Polityce Prywatności. Możesz zaktualizować Twoje preferencje dotyczące plików cookie, aby zmienić Twoje preferencje lub wycofać zgodę. 

3.2. Kiedy odwiedzasz witrynę internetową, może ona przechowywać lub pobierać informacje w Twojej przeglądarce, zwykle w postaci plików cookie. Informacje te mogą dotyczyć Ciebie, Twoich preferencji lub Twojego urządzenia i są zwykle wykorzystywane, aby strona działała zgodnie z oczekiwaniami. Informacje zazwyczaj nie identyfikują Cię bezpośrednio, ale mogą zapewnić bardziej spersonalizowane korzystanie ze strony internetowej. Ponieważ szanujemy Twoje prawo do prywatności, możesz nie zezwalać na niektóre rodzaje plików cookie. Możesz kliknąć na różne nagłówki w preferencjach, aby uzyskać więcej informacji i zmienić nasze domyślne ustawienia. Zablokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na Twoje ogólne doświadczenia z naszą stroną internatową i usługami, które jesteśmy w stanie zaoferować. 

3.3. Ściśle niezbędne pliki cookie 

Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Zwykle są ustawiane tylko w odpowiedzi na Twoje działania, które spowodowały żądanie usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie się lub wypełnianie formularzy. Możesz ustawić Twoją przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała Cię o tych plikach cookie, ale w rezultacie niektóre części witryny mogą nie działać. 

3.4. Wydajnościowe pliki cookie 

Pliki cookie pozwalają nam liczyć liczbę odwiedzających naszej witryny i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i ulepszać wydajność naszej strony internetowej. W ten sposób wiemy, które strony są najbardziej i najmniej popularne oraz w jaki sposób użytkownicy poruszają się po stronie internetowej. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są agregowane i dlatego pozostają anonimowe. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, zebrane informacje nie będą wykorzystywane do ulepszania działania strony. 

3.5. Funkcjonalne pliki cookie 

Te pliki cookie umożliwiają poprawę funkcjonalności i personalizacji, na przykład filmów i czatów na żywo. Są one ustawiane przez nas lub przez dostawców zewnętrznych czy stron trzecich, których usługi dodaliśmy do naszych stron. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, te (niektóre) funkcje mogą nie działać poprawnie. 

3.6. Z wyjątkiem niniejszej Polityki Prywatności, strony trzecie nie mogą zbierać informacji o działaniach Użytkowników na Viewnary.

3.6.1. Viewnary może korzystać ze wtyczek społecznościowych dostarczonych i obsługiwanych przez strony trzecie. Te strony trzecie mogą pobierać informacje, które przeglądasz na platformie. Jeśli jesteś zalogowany na Viewnary za pośrednictwem konta strony trzeciej, ta strona trzecia może być w stanie cię zidentyfikować, połączyć informacje o Twojej wizycie na naszej platformie z Twoim kontem i może rejestrować Twoje interakcje ze wtyczką społecznościową. Jeśli nie jesteś zalogowany za pośrednictwem strony trzeciej, ta strona trzecia nie będzie w stanie Cię zidentyfikować.

3.6.2. Dalsze szczegóły dotyczące polityki prywatności wtyczek społecznościowych stron trzecich można znaleźć poniżej:

  • Google: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

    Polityka prywatności: https://policies.google.com/privacy

  • Facebook: Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA i Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlandia.

    Polityka prywatności: www.facebook.com/policy.php

  • Twitter: Twitter Inc, 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.

    Polityka prywatności: https://twitter.com/en/privacy

4. Podstawy gromadzenia i przechowywania danych

4.1. Dane identyfikacyjne są gromadzone w celu weryfikacji tożsamości zgodnie z przepisami stanu Delaware, Stanów Zjednoczonych i europejskiego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO).

4.2. Odnosimy się do następujących podstaw prawnych RODO:

i) Pozwolenie;

ii) Wdrożenie umowy z Tobą;

iii) Zobowiązania prawne;

iv) Wykonywanie zadania w interesie ogólnym;

v) Uzasadniony interes Viewnary lub strony trzeciej.

4.3. Informacje identyfikujące tożsamość i status administracyjno-prawny obywateli (takie jak numer PESEL lub NIP) oraz inne tak zwane specjalne dane osobowe nie są gromadzone przez Viewnary.

4.3. Zgodnie z zasadami określonymi w RODO:

i) Twoje dane będą przechowywane przez możliwie najkrótszy czas; RODO nie określa górnej granicy. Zgodnie z obowiązkami prawnymi (krajowymi), takimi jak prawo podatkowe i przepisy dotyczące zwalczania nadużyć finansowych, takie dane mogą być archiwizowane przez dłuższy czas, zanim zostaną usunięte. Możemy również archiwizować dane do celów takich jak badania i analizy. Viewnary zazwyczaj określa okres przechowywania wynoszący dwa (2) lata po wygaśnięciu umowy z nami (zamknięciu konta na Viewnary). Wdrażane są pewne środki techniczne i organizacyjne w celu ochrony Twoich danych, w tym szyfrowanie, anonimizacja i ograniczony dostęp przez naszych pracowników.

ii) Nie zamierzamy gromadzić ani przetwarzać danych osób poniżej szesnastego (16) roku życia. Zgodnie z naszymi Warunkami Usług, osoby nieletnie, poniżej osiemnastego (18) roku życia nie mogą zarejestrować konta na Viewnary.

5. Jak wykorzystujemy Twoje dane

5.1. Wykorzystujemy Twoje dane osobowe w następujących celach w korespondencji z podstawami prawnymi wymienionymi w punkcie 4 powyżej:

  • Aby umożliwić Ci dostęp i korzystanie z platformy (podstawy: ii);

  • Aby umożliwić Ci komunikację z innymi Użytkownikami, na przykład wysyłanie im wiadomości za pośrednictwem czatu Viewnary (podstawy: ii lub v);

  • Aby ciągle ulepszać platformę i doświadczenia Użytkowników poprzez analizę marketingową, analizę wydajności, badania i obsługę Użytkownika (podstawy: v);

  • Aby zapewnić bezpieczne korzystanie z platformy, na przykład poprzez egzekwowanie naszych Warunków Usług, zapobieganie oszustwom i szkodliwej działalności oraz weryfikację danych osobowych i adresów obiektów w bazach danych. Nie mamy obowiązku powiadamiania Cię o takich działaniach (podstawy: iv lub v);

  • Aby komunikować się z Tobą i informować Cię, między innymi, o pomocy technicznej, kwestiach administracyjnych, aktualizacjach lub innych przypomnieniach (podstawy: ii lub v);

  • Aby komunikować się z Tobą i informować Cię, między innymi, o wiadomościach marketingowych i promocyjnych. Masz prawo zrezygnować z otrzymywania takich wiadomości lub powiadomień za pośrednictwem ustawień na Twoim koncie na Viewnary, lub kontaktując się z nami (podstawy: ii);

  • Analiza plików cookie na naszej platformie w celu zapewnienia zgodności ​​naszej komunikacji z Twoimi osobistymi preferencjami (podstawy: i);

  • Aby spełnić nasze zobowiązania prawne, rozwiązywać wszelkie możliwe spory z zainteresowanymi stronami, i egzekwować nasze umowy ze stronami trzecimi (podstawy: ii, iii lub v).

5.2. W oparciu o podstawy prawne i cele wymienione powyżej w sekcji 5.1. Viewnary lub wyznaczone strony trzecie mogą również monitorować komunikację Użytkownika z innymi Użytkownikami na platformie. Cele te obejmują między innymi zapobieganie oszustwom i innym szkodliwym działaniom.

5.2.1. Monitorowanie komunikacji może również pomóc nam rozszerzyć i ulepszyć naszą ofertę produktów, sam proces komunikacji z Użytkownikami oraz ogólną funkcjonalność platformy.

5.2.2. Nie będziemy śledzić Twojej komunikacji, aby wysyłać Ci wiadomości marketingowe od stron trzecich, ani nie będziemy sprzedawać informacji zawartych w Twojej komunikacji stronom trzecim.

5.3. Rozumiesz i zgadzasz się, że Viewnary, według własnego uznania, może bezpośrednio lub za pośrednictwem stron trzecich monitorować Twoją komunikację ręcznie, lub za pomocą automatyzacji.

6. Ujawnienie danych osobowych

6.1. Twoje dane osobowe mogą być przekazywane, przechowywane, wykorzystywane i przetwarzane w krajach poza Stanami Zjednoczonymi Ameryki ("USA”) i/lub Europejskim Obszarem Gospodarczym ("EOG”). Przepisy mogą się różnić w zależności od jurysdykcji, co oznacza, że ​​przepisy dotyczące prywatności mogą różnić się od miejsca Twojego zamieszkania.

6.2. Rozumiesz i akceptujesz następujące kwestie:

  • Niektóre dane osobowe Twojego profilu publicznego mogą być widoczne na częściach platformy, dostępnych dla innych Użytkowników i ogółu społeczeństwa;

  • Niektóre podstawowe informacje są widoczne na stronie miejsca/obiektu Gospodarza, w tym: imię, zdjęcie profilowe, przybliżona lokalizacja miejsca na mapie, dostępność kalendarza, opis miejsca oraz wszelkie dodatkowe informacje;

  • Inne części platformy i/lub witryny stron trzecich mogą wykorzystywać części Twojej publicznej strony z miejscem/obiektem do celów marketingowych;

  • Wyszukiwarki mogą indeksować strony z miejscem/obiektem i profilem Gospodarza, dlatego mogą one pojawiać się pod wynikami wyszukiwania;

  • Jeśli wyślesz prośbę o rezerwację jako Gość, następujące informacje zostaną ujawnione Gospodarzowi: Twoje imię oraz link przekierowujący do strony Twojego profilu. Dane kontaktowe są wymieniane tylko wtedy, gdy Gospodarz zaakceptuje prośbę o rezerwację;

  • Dane finansowe, takie jak informacje dotyczące rozliczeń i wypłat, nigdy nie są ujawniane innym Użytkownikom;

  • Oceny i recenzje mogą być widoczne dla innych Użytkowników na stronie miejsca/obiektu.

6.3. Masz możliwość połączenia Twojego konta na Viewnary z kontem w serwisie społecznościowym strony trzeciej. Kontakty danej osoby na tych stronach trzecich nazywamy "znajomymi”. Podczas tworzenia tego połączenia:

  • Niektóre informacje z połączonych kont mogą być widoczne na Twoim profilu Viewnary;

  • Twoi znajomi i/lub strony trzecie mogą mieć możliwość przeglądania Twojej aktywności na platformie;

  • Twój profil na Viewnary może zawierać link do Twojego profilu na witrynie strony trzeciej;

  • W celu próby zapobiegania oszustwom i innym szkodliwym działaniom, informacje, które podajesz za pośrednictwem linku, mogą być przez nas gromadzone, przetwarzane i przesyłane;

  • Twoje ustawienia i uprawnienia na platformie i witrynie strony trzeciej określają jakie informacje są dostępne dla Viewnary;

  • Widżety HTML, między innymi, mogą być używane do dystrybucji części platformy - takich jak miejsce Gospodarza - do witryn naszych partnerów biznesowych i filii. Jeśli miejsce/obiekt jest wyświetlane/y na takich witrynach, mogą być również widoczne informacje z Twojego profilu Viewnary;

  • Generalnie, Twoje dane osobowe nie będą przekazywane poza USA lub EOG. Jeśli jednak zaangażujemy strony trzecie spoza USA/EOG, przetwarzanie danych może mieć miejsce poza USA/EOG w różnych celach. Możemy udostępniać dane osobowe tym stronom trzecim wtedy i tylko wtedy, gdy wymagają tego do świadczenia swoich usług. Viewnary podejmie środki w celu zapewnienia zgodności międzynarodowego przekazywania danych z obowiązującymi przepisami;

  • Rozumiesz i zgadzasz się, że możemy uzyskać dostęp, przechowywać i ujawniać informacje o Twoim koncie i jego treści, jeśli jest to wymagane przez prawo oraz z innych powodów, jak określono w sekcji 5;

  • Informacje zbiorcze i dane nieosobowe mogą być również widoczne i ujawniane między innymi do takich celów jak: celów marketingowych, analiz branżowych i analiz rynkowych.

7. Transfery biznesowe

7.1. W przypadku fuzji, przejęcia, restrukturyzacji, zbycia lub bankructwa spółki Viewnary, Twoje dane osobowe mogą zostać przeniesione, sprzedane lub udostępnione. Zostaniesz o tym powiadomiony, jak również zostaniesz powiadomiony o wprowadzeniu nowej Polityki Prywatności.

8. Zmiany danych osobowych i konta

8.1. Możesz edytować, poprawiać lub usuwać Twoje dane osobowe w dowolnym momencie. Możesz również zamknąć Twoje konto na Viewnary zgodnie z naszymi Warunkami Usług. Niektóre publicznie dostępne treści, takie jak publikowane przez Ciebie oceny i recenzje, mogą nadal być widoczne na platformie po zamknięciu Twojego konta.

8.2. Artykuł 17 RODO - "Prawo do bycia zapomnianym” lub "Prawo do usunięcia danych” - reguluje okoliczności, w których możesz złożyć wniosek o usunięcie danych osobowych. Ten sam artykuł podaje również powody, dla których możemy odrzucić taki wniosek lub, w stosownych przypadkach, pobrać uznaniową opłatę za takie usunięcie. Rozumiesz i potwierdzasz, że ponosisz wyłączną odpowiedzialność za znajomość Twoich praw w zakresie usuwania danych osobowych.

8.2.1. Viewnary nie może usunąć Twoich danych w trakcie przetwarzania Twoich danych osobowych w ramach wypełniania naszych ustawowych obowiązków.

9. Bezpieczeństwo danych osobowych

9.1. Jak wspomniano powyżej, Viewnary podejmuje środki w celu ochrony Twoich danych osobowych i danych ogólnych. Nie możemy jednak zagwarantować i nie ponosimy odpowiedzialności za żadne nieumyślne naruszenia, biorąc pod uwagę, że sam Internet nie jest całkowicie bezpieczny.

10. Prywatność na witrynach internetowych i zasoby stron trzecich

10.1. Witryny stron trzecich mogą wdrażać własne pliki cookie, sygnały nawigacyjne w sieci Web i inne pliki na Twoim urządzeniu, a tym samym gromadzić Twoje dane osobowe. Przyjmujesz do wiadomości i rozumiesz, że Viewnary nie ma kontroli nad praktykami stron trzecich i nie ponosi odpowiedzialności za wynikające z nich problemy.

10.2. Usługi mapowania Google Maps/Earth, w tym API Google Maps, mogą być zintegrowane z platformą. Korzystanie z tych usług podlega warunkom i polityce prywatności Google.

10.3. Kiedy uruchamiasz aplikację mobilną Viewnary na Twoim urządzeniu, zbieramy dane o lokalizacji za pomocą GPS, Wi-Fi lub triangulacji komórkowej. Używamy tych informacji do świadczenia usługi śledzenia lokalizacji na naszej stronie internetowej. Przechowujemy te dane tylko tak długo, jak jest to zgodne z prawem. Nieaktualne dane są usuwane z naszej bazy danych.

11. California Consumer Privacy Act (CCPA)

Jeśli jesteś mieszkańcem stanu Kalifornii w Stanach Zjednoczonych, możesz zapoznać się z sekcją "California Consumer Privacy Act” w Polityce Prywatności Viewnary ("Privacy Policy”) w języku angielskim, aby uzyskać informacje o Twoich prawach w tym zakresie.

12. Twoje prawa zgodnie z RODO

12.1. Zgodnie z RODO, masz ustawowe prawo wiedzieć, jakie dane osobowe i dane ogólne zostały przez nas zapisane i komu te dane zostały ujawnione. Przysługują Ci również następujące prawa, w zakresie, w jakim zezwala na to prawo:

  • Prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych ("PUODO") lub równoważnego organu;

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych;

  • Prawo do przenoszenia danych;

  • Prawo do wniesienia sprzeciwu co do naszych operacji przetwarzania danych, które prowadzimy w naszym uzasadnionym interesie lub interesach stron trzecich. Takie operacje przetwarzania są wymienione w sekcji 4 Polityki Prywatności.

12.2. Prosimy o kontakt pod adresem privacy@viewnary.com w celu przesłania wszelkich zapytań lub zastrzeżeń dotyczących wyżej wymienionych punktów.

13. Zmiany w Polityce Prywatności

13.1. Możemy zmienić niniejszą Politykę Prywatności w dowolnym momencie, według własnego uznania i bez wcześniejszego powiadomienia. Obejmuje to sposób, w jaki zbieramy i wykorzystujemy Twoje dane osobowe. Poinformujemy Cię o niektórych istotnych zmianach w Polityce prywatności za pośrednictwem platformy lub za pośrednictwem poczty elektronicznej (maila), a data "Ostatnia aktualizacja”/"Last updated" na górze tego dokumentu zostanie odpowiednio zaktualizowana. Data wysłania wiadomości/maila dotyczącej zmiany w Polityce Prywatności zostanie uznana za datę otrzymania tej wiadomości.

13.2. Twoim wyłącznym obowiązkiem jest zapoznanie się ze wszelkimi zmianami w naszej Polityce Prywatności. Jeśli nie zgadzasz się ze zmienioną Polityką Prywatności, nie możesz korzystać z platformy i musisz zamknąć Twoje konto na Viewnary.

14. Opinie i sugestie

14.1. Viewnary bardzo ceni wszelkie opinie i sugestie dotyczące naszej platformy. Możesz się podzielić Twoją opinią, kontaktując się z nami pod adresem feedback@viewnary.com.

14.2. Rozumiesz i zgadzasz się, że Viewnary ma wyłączną własność wszelkich wyrażonych przez Ciebie opinii i przekazujesz nam taką własność. Obejmuje to tytuł i treści takich opinii, wszelkie prawa autorskie, światowe patenty, tajemnice handlowe, prawa dotyczące własności intelektualnej oraz informacje zastrzeżone.

14.3. Rozumiesz i zgadzasz się, że musisz na naszą prośbę i na Twój koszt podjąć wszelkie działania, aby pomóc Viewnary w uzyskaniu i utrzymaniu naszego prawa własności intelektualnej oraz innych zabezpieczeń prawnych dotyczących takich opinii.

15. Język stosowany w Polityce Prywatności

15.1. Oryginalna Polityka Prywatności Viewnary w języku angielskim nosi tytuł "Privacy Policy”.

15.2. Polityka Prywatności Viewnary jest również dostępna w języku polskim dla Użytkowników, którzy korzystają z funkcji platformy w języku polskim. Nasza Polityka Prywatności jest także dostępna w innych językach niż polski dla Użytkowników, którzy korzystają z funkcji platformy w języku innym niż polski.

15.3. Viewnary nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek nieprawidłowe lub niewłaściwe tłumaczenie niniejszej Polityki Prywatności na inny język, co wiąże się z innym znaczeniem lub interpretacją postanowień zawartych w Polityce Prywatności. W przypadku sprzeczności między postanowieniami w oryginalnym dokumencie "Privacy Policy” w języku angielskim a postanowieniami w niniejszej Polityce Prywatności, pierwszeństwo mają postanowienia zawarte w dokumencie "Privacy Policy” w języku angielskim.